www.hososs.eu © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

• Gästbok »

 


Här nedan ser du ett försök till att måla en uppfattning om hur vi bor, för dig som inte bildat dig en egen. Accessoaren som ligger vid datorn här ovan pryder nu någon annans hem, men räknas av delar av vår familj fortfarande som vår katt...

 

 Välkommen in!

Hallen är rejäl och ljus, till skillnad från våra tidigare hallar - något vi verkligen tycker om.

 

Från hallen till höger löper en korridor som leder till toaletten och barnens egen del av huset.

 

 Halva köket.

Från hallen till vänster ligger köket, med god plats för matbord och diverse annat jätteviktigt. Passerar man köket når man den fullbelamrade tvättstugan och groventrén, som hittills aldrig använts (groventrén alltså).

 

 Ljusa rummet.

I det ljusaste rummet i huset (och då menar jag inte hallen) står hörnsoffan, den vita lädersoffan som alla avrådde oss från att köpa...

 

 Älskad soffa.

...men ett bättre alternativ än en stor, vit lädersoffa finns inte för barnfamiljer med vita katter. Känn dig fri att komma och bajsa i den, kräkas på den eller spilla mjölk i den - efter en liten omgång med svampen är den ändå som ny. (Utnyttjar du tillfället är det trots smidigheten du som håller svampen.)

 

 Tevehörnan.

Här sitter vi och ser viktiga teveprogram om lemurer och sånt. Märk väl att vi rationaliserat bort soffbord, till alla besökares förtret. Man får ställa sina pinaler i fönstret istället. Fin tavla av mormor på väggen (inte föreställande mormor, utan målad av mormor).

 

 

Och så den inte-så-vackra teven då. Varför kan man inte göra mysiga tv-apparater? Det lilla, förvirrade blombordet fick flytta på sig till förmån för ett lite större skåp då bilden tagits. Ta mitt ord för att det blev bättre så.

 

 

Vårt vuxensovrum, ett litet, litet rum som inte riktigt fastnar på bild.

 

 Lekrummet.

Barnen delar numera sovrum, och då naturligtvis även lekrum. De trivs som småfiskar i vattnet med att ha det så - än så länge iallafall.

 

  Sandlåda.

Här nere i hörnet på tomten finns barnens lilla värld. En fast sandlåda fanns på plats vid inflyttningen. Den har nu ersatts av en ny med ett lock för att tydliggöra för omkringstrykande katter att de hellre får bajsa i rabatten. På bilden ses den gamla.

 

  Barnens läs- och tv-hörna.

 

 

 
 

    Här bor vi, de små trollen.